O.L.C.K.

OAPE LANDGRAAFS CARNAVALSMOEZIEK KONKOER

LAATSTE NIEUWS

31/07/2020 OLCK 2020.

Beste vrienden van het Oape Landgraafs Carnavalsmoeziek Konkoer, deelnemers, sponsoren, bezoekers en alle andere sympathisanten en geinteresseerden.

We hebben het lang voor ons uit geschoven en geprobeerd een passende oplossing te vinden maar na een lange tijd van zorgvuldig wikken en wegen heeft 't Perpluu Comité helaas toch moeten besluiten om de 8e editie van het OLCK te cancelen en door te schuiven naar 2021.

Meerdere redenen liggen hieraan ten grondslag, de hoofdreden van dit besluit moge duidelijk zijn, de gezondheid van een ieder heeft de prioriteit en moet gewaarborgd kunnen worden.
Daarnaast wordt ons leedjeskonkoer gekenmerkt door onderlinge vriendschap en gezelligheid maar door de huidige wisselende maatregelen en onduidelijke toekomst lijkt het ons onmogelijk om dit jaar een waardig OLCK te organiseren. Ga het maar eens doen, mondkapjes, anderhalve meter afstand, ontsmetten microfoons en dergelijke.  Daarnaast is het ook voor ons bijna onmogelijk om dit evenement te organiseren zonder de financiële steun van onze sponsoren (Club van 50) en het lijkt ons zeer ongepast om in deze, voor eenieder, moeilijke tijden aan te kloppen voor hun steun.
Dit alles in betracht nemende sluiten ook wij ons aan bij het Landgraafse besluit om het komend seizoen geen activiteit te organiseren.

Wij hopen op jullie begrip in deze en hopen dat de situatie volgend jaar van dien aard is dat we er in 2021 weer gezamenlijk een groot feest van kunnen maken.

Wij wensen jullie allemaal, blijf gezond en veel sterkte met de zakelijke ontwikkelingen.

Het Perpluu Comité